(zdrowy deser: jogurt grecki, gruszka, gotowana żurawina, orzechy włoskie)
(prosty obiad: jaja sadzone, cukinia i papryka gotowane na parze)
(sałatka: rukola gruszka, pomidor, czarne oliwki, czarnuszka, sezam)
(buraki na zakwas, jeszcze nie zalane słoną wodą)
(drugie śniadanie w pracy: kanapka z sałatą i łososiem, pół pomidora i kawałek awokado, orzechy)
(sałatka: pomidory, czerwony burak gotowany, krewetki, orzechy, natka pietruszki, oliwa z ziołami)
(koktajl: jabłko, ogórek, pietruszka, )
(kolorowy obiad od Slimaka: grillowana papryka oraz pierś z kurczaka i cukinia, puree z groszku i dyni)
(porcja domowego musli: płatki owsiane, pestki dyni, migdały, orzechy nerkowca, orzechy laskowe, siemię lniane)
(gotowana żurawina)
(musli z jeżynami)
(królik marynowany w ziołach - przed upieczeniem)
(królik upieczony)
(kanapki z pastą z soczewicy z ogórkiem kiszonym)
(sałatka z kaszy gryczanej, gotowanego buraka, sera feta i roszponki)
(domowa rolada przygotowana przez moją bardzo zdolną siostrę :-)
(kawa ze szczyptą kardamonu, imbiru i cynamonu)
(jarska fasolka po bretońsku)
(drugie śniadanie: kanapka z pastą z soczewicy z wędzoną papryką, pomidory, awokado, orzechy włoskie)
(schab do pieczenia w marynacie z oliwy i octu winnego z ulubionymi ziołami)
(creme brulee)
(zupa krem z dyni piżmowej, z jabłkiem, imbirem, cynamonem i orzechami włoskimi)
(sałatka: śledź, gotowane buraki, ogórek, cebula i kiełki rzodkiewki)
(pizza w restauracji Tutti Santi)
(Panna cotta w restauracji Tutti Santi)
(sałatka: pomidory, groszek zielony, kukurydza, ser z niebieską pleśnią, czerwona cebula, oliwa i zioła)
Brak komentarzy:
Prześlij komentarz