(przekąska po włosku)
(małe conieco - małosolny mniam)
(mozzarella i pomidory - latem najlepsze)
(na kolację - przegląd lodówki)
(koktajle truskawkowe)
(ciasto drożdżowe z rabarbarem)
(znów włoskie klimaty)
(makaron penne ze szparagami i szynką prosciutto)
(truskawki na jogurcie greckim naturalnym)
(duszone warzywa na patelni - brokuł marchew, papryka)
(kanapka z wędzonym łososiem)
(ryba smażona młode, ziemniaki, mizeria, caprese )
(ach... to był wspaniały letni obiad na tarasie)
(maliny z jogurtem greckim naturalnym)
(zrazy cielęce, pomidorki ze śmietaną i ziemniaczki))
(sos kurkowy z piersią z indyka)
(pieczony łosoś z pieprzem cytrynowym)
(ww. łosoś w towarzystwie kaszy bulgur i gotowanych buraczków)
(leniwe pierogi z twarogiem)
(owsianka z siemieniem lniamym, bananem i borówkami)
(hummus z ciecierzycy)
(warzywa duszone w brytfance - cukinia, papryka, marchew)
(pyzy z mięsem)
(pierogi z rakiem w pierogarni Mandu w Gdańsku Oliwa)
(sałatka: jarmuż, pomidory, ser z niebieską pleśnią)
(placki ziemniaczane z kwaśną śmietaną)
(kanapka z tuńczykiem i jajkiem oraz z awokado i jajkiem)
(makaron z pomidorami i kulkami mozzarelli0
(gofry na pożegnanie lata)
(naleśniki z serkirm i prażonym jabłkiem)
(sałatka: rukola, pomidor, ser z niebieską pleśnią, jajko)
Brak komentarzy:
Prześlij komentarz