W A Modo Mio na warszawskiej Ochocie, gdzie Fraszka zajadała ze smakiem (zrobiła sobie małą przerwę w diecie bezglutenowej) bardzo interesującą w smaku pizzę - z gorgonzolą, gruszkami i płatkami migdałowymi. Poleca ją wszystkim, którzy chcą spróbować czegoś nowego i ciekawego w smaku. To interesujące połączenie składników posłuży Fraszce za inspirację do zrobienia z nimi tarty. Wypatrujcie zatem przepisu na blogu, gdy tylko pojawią się tegoroczne gruszki.
czwartek, 8 sierpnia 2013
I love Italian food - pizza inaczej
Uśmiechnięta obsługa, wyrozumiała na niezdecydowanie klienta, gdy ten zastanawia się nad wyborem dania, bo wybór w tej restauracji jest naprawdę spory, w końcu pyyyyyyyyszna pizza i gdzie to wszystko?
W A Modo Mio na warszawskiej Ochocie, gdzie Fraszka zajadała ze smakiem (zrobiła sobie małą przerwę w diecie bezglutenowej) bardzo interesującą w smaku pizzę - z gorgonzolą, gruszkami i płatkami migdałowymi. Poleca ją wszystkim, którzy chcą spróbować czegoś nowego i ciekawego w smaku. To interesujące połączenie składników posłuży Fraszce za inspirację do zrobienia z nimi tarty. Wypatrujcie zatem przepisu na blogu, gdy tylko pojawią się tegoroczne gruszki.
W A Modo Mio na warszawskiej Ochocie, gdzie Fraszka zajadała ze smakiem (zrobiła sobie małą przerwę w diecie bezglutenowej) bardzo interesującą w smaku pizzę - z gorgonzolą, gruszkami i płatkami migdałowymi. Poleca ją wszystkim, którzy chcą spróbować czegoś nowego i ciekawego w smaku. To interesujące połączenie składników posłuży Fraszce za inspirację do zrobienia z nimi tarty. Wypatrujcie zatem przepisu na blogu, gdy tylko pojawią się tegoroczne gruszki.
Subskrybuj:
Komentarze do posta (Atom)
Brak komentarzy:
Prześlij komentarz